Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας έως την στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα ή τους προμηθευτές μας, χωρίς επιβάρυνση.

 

Επιστροφές προϊόντων 

Σε περίπτωση λάθους μας η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 7 ημερών και σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδας  αποστολής.

Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους, δεν επιστρέφονται παρα μόνο η αξία της παραγγελίας των προιόντων και o πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα  αποστολής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που  τα προιόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση με το καρτελάκι γνησιότητας.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προιόντος αλίωσης της αρχικής τους κατάστασης δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προιόντων.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πρίν την επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@open-fashion.gr

Η διεύθυνση στην οποία θα επιτραφούν τα προιόντα είναι:

ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΣ 30 Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΚ 14343